Soprano Titanium

Alma Soprano TITANIUM

Kompanija Alma je najveći proizvođač laserskih tehnologija na tržištu. Odlikuje je inovativnost i bezbednost u radu. Tokom zadnjih deset godina razvili su i patentirali tri tehnologije u polju laserske epilacije koja ih izdvaja od drugih brendova koji bezuspešno pokušavaju da ih kopiraju.

Ovom prilikom pokušaćemo da Vam objasnimo proces laserske epilacije i da prikažemo prednosti ALMA LASERSKE EPILACIJE i kako da prepoznate orginal među brojnim ponudama na tržištu koje kopiraju najbolji ALMA SOPRANO TITANIUM.

SAMO JE JEDAN

ORGINALNI ALMA SOPRANO TITANIUM

…Najbrža laserska epilacija na tržištu (uklonite sve dlake na nogama na jednoj pauzi za ručak)

Mi smo jedini laserski centar koji poseduje sve PATENTIRANE tehnologije kompanije Alma što podrazumeva SHR SUPER HAIR REMOVAL TEHNOLOGIJU, ICE PLUS, 3D DIODNU TEHNOLOGIJU i INTESE PULSED LIGHT na naša dva medicinska laserska modaliteta.

KADA BIRATE, IZABERITE NAJBOLJE
1
Jedina laserska epilacija koju možete da radite tokom cele godine bez straha od pojave fleka ili opekotina, jer raspolaže patentiranom SHR SUPER HAIR REMOVAL TEHNOLOGIJOM, koja je uvela novi trend izvođenja laserske epilacije u pokretu. Ukupna energija lasersko snopa se aplikuje na zadatu površinu koja se postepeno zagreva, čime se zagrevaju svi delovi dlake do željene temperature koja će izvršiti destrukciju dlake koja je u anagenoj fazi rasta. Zastarele laserske tehnologije imaju pojedinačne pulseve energije koje se isporuče u koren dlake u jednom impulsu i na taj način izazivaju bol i mogućnost od opekotine i fleka.
2
Jedina BEZBOLNA laseska epilacija, jer raspolaže patentiranom ICE PLUS tehnologijom, safirna pločica u sondi hladi površinu kože na -0,5 C tokom tretmana i na taj način omogućava osećaj potpuno bezbolne nežne masaže.
3
Jedini medicnski laser na tržištu koji poseduje patentiranu 3D tehnologiju, u jednoj sondi imao tri talasne dužine koje deluje na tri dubine u koži i na taj način zahvata laserskim snopom stabljiku dlake, koren dlake i matične ćelije u korenu dlake što garantuje potpunu destrukciju dlake i trajno uklanjanje dlaka, jer bez matičnih ćelija nema ponovnog rasta dlake.
LAKO JE PREPOZNATI NAJBOLJI LASER ZA EPILACIJU NA SVETU

Alma Soprano Titanium je klinički dokazan sistem za trajno uklanjanje dlaka koji koriste svetski priznati centri u celom svetu. Pažljivo istražite uslugu laserske epilacije i izbegnite neprijatnosti u vidu bola i opekotina.

1
Klinički dokazana efikasnost laserske epilacije ALMA SOPRANO TITANIUM FDA APPROVED
2
Jedina laserska epilacija koja radi na svim tipovima kože, zahvaljujući patentiranoj ICE PLUS I SHR tehnologiji
3
Najbrža laserska epilacija na tržištu (uklonite sve dlake na nogama na jednoj pauzi za ručak)
4
Jedini medicinski laser na tržištu koji ima 3 talasne dužine u jednoj sondi i na taj način može da tretira i debele i tanke dlake, svetlije i tamnije.
5
Jedina laserska epilacija sa kojom možete trajno ukloniti dlake sa teško dostupnih regija kao što su uši, nos, obrve i intimna regija.
video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill

MI NE OTKLANJAMO SAMO DLAKE

MI OTKLANJAMO SUMNJE I BRIGE

MI DAJEMO ODOGOVORE NA SVA VAŠA PITANJA

NAJVEĆI CENTAR
ALMA LASERSKE EPILACIJE U SRBIJI